KJE SMO

Geodetsko podjetje GEOKONFIN d.o.o. izpolnjuje vse pogoje za opravljanje geodetske dejavnosti ZGeoD-1 (Uradni list RS številka 77/2010). Odgovorna geodetinja Martina Krajnik je zaprisežena sodna izvedenka za geodezijo, področje zemljiški kataster in geodetske evidence, imenovana z odločbo Ministrstva za pravosodje. Cenjene stranke opozarjamo, da zaradi narave dela nismo vedno prisotni v pisarni zato vas prosimo, da nas v tem primeru pokličete na mobilni telefon ali se povežete z nami preko elektronske pošte. Hvala za razumevanje.

Geokonfin geodetske storitve d.o.o. sedež podjetja Tolmin

Geokonfin geodetske storitve d.o.o. poslovalnica Nova Gorica

  • Erjavčeva ulica 41a, 5000 Nova Gorica
  • 05 996 14 82 ali GSM 031 878 988
  • info@geokonfin.si
  • 05 302 93 30

Kontaktni obrazec

Vaša vprašanja lahko posredujete prek spodnjega kontaktnega obrazca. Izpolnite zahtevane podatke in jih pošljite s klikom na gumb Pošlji sporočilo. Potrudili se bomo, da boste v čim krajšem času dobili iskane odgovore.

Pošljite sporočilo podjetju Geokonfin geodetske storitve d.o.o.

Opomba: Vsa polja označena z zvezdico (*) so obvezna !
Please wait...

Skype svetovanja

Enostavno in hitro, takojšna pomoč strankam!
Za termin svetovanja se lahko naročite tudi preko storitve Skype, VoIP omrežja katero omogoča medsebojno komuniciranje med uporabniki brezplačno. Če nismo na terenu nudimo uporabnikom svetovanja med rednim delovnim časom običajno med 08:00 in 15:00 uro. Prosimo Vas, da preverite naš status dosegljivosti preko spodnje statusne ikone. Ko boste uporabljali Skype ne pozabite vključiti mikrofona in zvočnikov na vašem računalniku, dodajte nas med vaše stike s klikom na Skype ikono desno spodaj.
Moj profil - Geokonfin Geodetske storitve d.o.o. : Moj status je:
» Skype je brezplačna aplikacija. Prenesite si program!